РЕКЛАМА


Защо велосипедистите трябва да изглеждат зле? Светлоотразителните дрехи може и да са практични и необходими, но със сигурност правят много хора на колела да изглеждат непривлекателно. Тези въпроси се появили и завъртели в главата на това момиче. 9-годишната Ема-Луис от Белгия. Натравчивата гледка я накарала да запретне ръкави и да се захване за работа, за да промени визията на велосипедистите. Поне на тези, които все още не са влезли в тийнеджърската възраст. Резултатът е впечатляващ - модна линия за велосипедисти.

vlcsnap-2013-12-17-17h11m31s174Ема-Луис Коперт: Името означава „Не е глупаво". Ако носите тези дрехи, със сигурност ще ви забелязват и със сигурност няма да изглеждате глупаво. Преди време чух за едно американско момиче, моден дизайнер, което продавало направените от него дрехи.

Примерът отвъд Океана се оказал заразителен.

Ема-Луис Коперт, моден дизайнер: Реших да пробвам със светлоотразителните дрехи, които по принцип са доста грозни. Така че направих някои доста красиви модели.

Самооценката не е продиктувана от прекомерна самоувереност, а от признанието на клиентите. И то може би на най-критичните купувачи - децата.

vlcsnap-2013-12-17-17h11m54s159Ема-Луис Коперт, моден дизайнер: Моите дрехи са предназначени за момичета и за момчета. Върху тях има различни рисунки, символи и надписи - звезди, сърца, футболни топки.

Дотук с модните тенденции. Ема-Луис има ясно послание към шофьорите: „Не забравяйте, че на пътя не сте сами. Пешеходците и велосипедистите на са кукли, те са живи същества".

Ема-Луис: За мен е много важно, че моите приятели носят тези дрехи. Това е важно за тяхната сигурност на пътя.

vlcsnap-2013-12-17-17h12m03s4Ема-Луис вече се радва на няколко десетки продадени жилетки и каски и на поръчки от големи магазини. Убедена е, че детските рисунки и послания върху нейните дрехи ще направи шофьорите по-внимателни на пътя. За да не е поведението им глупаво, споделя малката модна дизайнерка.

Автори:  Б. Бонева, М. Атанасов

Зелена светлина - 6 декември 2013: Модна линия за велосипедисти
"Зелена светлина" - 06.12.2013

РЕКЛАМА