За вкуса на добрата храна

В предаването вижте:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Той сподели, че от дълго време наблюдава разликите в качествата на различните храни. По думите му дебатът за храните изпревари темата защо тези продукти са стигнали до българския пазар с това качество. "Познавайки стандартите на европейските производители, трудно ми е да си представя, че те биха допуснали техния имидж да бъде накърнен по този начин с производство на продукти, които за единия пазар са на едно качество, а за другия пазар - на друго." Георги Иванов беше категоричен, че качеството на продукта влияе на качеството и вкуса на приготвената храна.

Вижте във видеото и каква здравословна закуска приготви шеф Иванов.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад