РЕКЛАМА

Сигурност и политика - министър Валентин Радев

Денят започва | Сигурност и политика - министър Валентин Радев | Части от предаването - 14

Сигурност и политика - министър Валентин Радев

БНТ 1 | 27.06.2018 | Денят започва

Сигурност и политика - министър Валентин Радев

Сигурност и политика - министър Валентин Радев
Светът на рока се събира в Пловдив 00:05:22

БНТ 1 | 27.06.2018 | Денят започва

Светът на рока се събира в Пловдив

Светът на рока се събира в Пловдив
Експерти доказаха лечебни свойства на водата от Асеновградски извор 00:02:08

БНТ 1 | 27.06.2018 | Денят започва

Експерти доказаха лечебни свойства на водата от Асеновградски извор

Експерти доказаха лечебни свойства на водата от Асеновградски извор
Днес е Световният ден на риболова 00:08:07

БНТ 1 | 27.06.2018 | Денят започва

Днес е Световният ден на риболова

Днес е Световният ден на риболова
Експозиция, посветена на живота и традициите в България 00:02:11

БНТ 1 | 27.06.2018 | Денят започва

Експозиция, посветена на живота и традициите в България

Експозиция, посветена на живота и традициите в България
Какво е състоянието на реките и язовирите? 00:05:25

БНТ 1 | 27.06.2018 | Денят започва

Какво е състоянието на реките и язовирите?

Какво е състоянието на реките и язовирите?
Караджов, КЗЛД: Банките имат законово основание за обработване на лични данни 00:21:53

БНТ 1 | 27.06.2018 | Денят започва

Караджов, КЗЛД: Банките имат законово основание за обработване на лични данни

Караджов, КЗЛД: Банките имат законово основание за обработване на лични данни
Спазването на новия регламент в Община Бургас 00:02:39

БНТ 1 | 27.06.2018 | Денят започва

Спазването на новия регламент в Община Бургас

Спазването на новия регламент в Община Бургас
Спортът на фокус с проф. Даниела Дашева 00:07:55

БНТ 1 | 27.06.2018 | Денят започва

Спортът на фокус с проф. Даниела Дашева

Спортът на фокус с проф. Даниела Дашева
Ще има ли промяна след изборите в Турция - коментар на Александър Марков 00:06:23

БНТ 1 | 27.06.2018 | Денят започва

Ще има ли промяна след изборите в Турция - коментар на Александър Марков

Ще има ли промяна след изборите в Турция - коментар на Александър Марков
Фотокапани на плаж „Корал” 00:02:55

БНТ 1 | 27.06.2018 | Денят започва

Фотокапани на плаж „Корал”

Фотокапани на плаж „Корал”
Костадин Филипов: Пътят на Македония към ЕС и НАТО продължава да бъде трънлив 00:08:59

БНТ 1 | 27.06.2018 | Денят започва

Костадин Филипов: Пътят на Македония към ЕС и НАТО продължава да бъде трънлив

Костадин Филипов: Пътят на Македония към ЕС и НАТО продължава да бъде трънлив
Законът и ние: нужна ли е камара на медиаторите 00:03:47

БНТ 1 | 27.06.2018 | Денят започва

Законът и ние: нужна ли е камара на медиаторите

Законът и ние: нужна ли е камара на медиаторите
Валентин Радев: Опозицията изненадващо прекъсна дебата по вота на недоверие 00:20:34

БНТ 1 | 27.06.2018 | Денят започва

Валентин Радев: Опозицията изненадващо прекъсна дебата по вота на недоверие

Валентин Радев: Опозицията изненадващо прекъсна дебата по вота на недоверие

Темите в предаването:

Жълт код. Къде има опасност от наводнения - актуална информация за валежите

Личните данни. Месец по-късно: има ли престараване в прилагането на регламента за личните данни

Македония и ЕС. Македония по пътя към Европейския съюз – коментар на Костадин Филипов

Турция след вота – промени ли се нещо – репортерът на БНТ Александър Марков

Спортът на фокус - проф. Даниела Дашева

Сигурност и политика - министър Валентин Радев;

"Денят започва с футбол" – какви са прогнозите на актьора Христо Петков и един мексиканец в България – Карлос Ареяно.

Сигурност и политика - министър Валентин Радев
"Денят започва" - 27.06.2018

РЕКЛАМА