Сезонът на търговете с вещи на популярни личности е в разгара си

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

През септември миналата година светът на киното изгуби Бърт Рейнолдс. Актьорът издъхна на 82 годишна възраст, но остави след себе си шедьоври като Избавление", "Свободна игра", "Смоуки и Бандита". И разбира се, огромно количество лични вещи. Сега те ще бъдат продадени на търг.

Мартин Нолан, търговска къща "Джулиън": Имаме негови паспорти, кредитни карти, шофьорски книжки. Разбира се, има и много лични вещи - колани, катарами, вратовръзки. Неговият гардероб - тениски, якета, всичко това се търси. То представлява самия Бърт Рейнолдс.

Книги, мебели, картини също са част от вещите на Рейнолдс, които ще търсят купувачи. Безспорно обаче най-голям е интересът към една от колите на актьора - Понтиак Транс Ам.

Очакваната цена на автомобила е между 300 и 500 хиляди долара. Организаторите на търга прогнозират, че вещите на Бърт Рейнолдс ще бъдат продадени за между милион и два милиона долара общо. Аукционната къща Джулиън подготвя и продажба на вещи на китариста и една от звездите на Гънс енд роузес - Слаш.

Мартин Нолан, търговска къща "Джулиън": Продаваме почти 200 предмета на Слаш и бившата му съпруга Перла. Има наистина много, много забавни неща - негови китари, якета. Разбира се и шапките, с които е известен.

Освен музикални инструменти, се предлагат и множество произведения на изкуството, собственост на музиканта. Съвсем скоро на търг ще бъдат продадени и множество предмети, участвали в популярни холивудски филми. Като леглото от "Отнесени от вихъра", сценарият на "Кръстникът", комикси, подписани от Стан Лий, огърлица на Мерилин Монро и много други. В края на седмицата много от предметите вече ще имат нов собственик.