site.'.bnt1 Всеки уикенд от 11:00 ч.

РЕКЛАМА

Академия за „мини машини”, където деца се учат как да раждат идеи 00:57:18

17.12.2017 | Отблизо с Мира Добрева

Академия за „мини машини”, където деца се учат как да раждат идеи

Академия за „мини машини”, където деца се учат как да раждат идеи
Най-старите реклами в света 00:54:33

16.12.2017 | Отблизо с Мира Добрева

Най-старите реклами в света

Най-старите реклами в света
Международен ден за опазване на човешките права 00:57:19

10.12.2017 | Отблизо с Мира Добрева

Международен ден за опазване на човешките права

Международен ден за опазване на човешките права
За пресечната точка между Бога, фолклора и... компютърния софтуер 00:55:34

09.12.2017 | Отблизо с Мира Добрева

За пресечната точка между Бога, фолклора и... компютърния софтуер

За пресечната точка между Бога, фолклора и... компютърния софтуер

Вижте всички броеве


Скъпи приятели,

„ОТБЛИЗО с Мира” се завръща в своя седми телевизионен сезон. Основната идея на предаването остава същата: да вадим на преден план изумителните човешки взаимоотношения, да съпреживяваме случки и събития, които обикновено остават незабелязани в информационния поток, който ни залива през седмицата. Продължаваме да търсим неформалната гледна точка към заобикалящата ни действителност, да вникваме във важното и същността, да правим първа ДОБРАТА новина! С нас може да се изненадате, може да се развълнувате, може да Ви заболи, може да се посмеете, може да се вдетините, може да научите! Отблизо Ви показваме президенти, певци и артисти, но и кранисти, изобретатели и мечтатели! Вътрешният свят на Човека за нас е по-важен от професията му, облика, с който е приет в обществото или имиджа, който пиарите опитват да му наложат…

В новия СЕДМИ телевизионен сезон „ОТБЛИЗО с Мира” започва нова рубрика – „Животът на село.” В нея всеки месец, без сценарий, служебни коли и грандиозни снимачни екипи, ще се отправяме към едно произволно избрано българско село. Ще си хващаме добрия стар пътнически влак, камера и микрофон и съвсем на сляпо ще се впускаме в опознаването на всички малки кътчета на страната, които хората пропускат. А там често е ритъмът на България. Там е пулсът на истинските хора. Там са бабите и дядовците ни, които пазят духа на България.

Няма как да започне ОТБЛИЗО без Червенокосата лудетина – смела, щура, забавна, уникална в своите идеи... и тяхното изпълнение само в „Дневниците на Червенокосата”. Този сезон нейната ексцентричност ще се пренесе и на живо в студиото, благодарение на рубриките „Да ти кажа честно” и „Виж какво ти нося”. В тях Боряна Граматикова ще ни показва най-екзотичното от света на животните и най-смешните човешки изобретения.

Всяка неделя към нас ще се присъединява и Павел Владимиров в рубриката „Скритите хобита на звездите.” От нея ще узнаваме за най-неподозираните таланти и хобита на звездите от малкия екран и голямата сцена.

В новия телевизионен сезон ще продължаваме да ви показваме и огромното разнообразие от етноси и общества, които съхраняват своите древни традиции и ги показват само пред камерите на ОТБЛИЗО. Гагаузи, казаци, алиани, капанци, ваяци, турлаци са само малка част от тях, които сме ви показали и ще ви показваме.

Неповторима остава рубриката „Столетниците на България”, която разгръщаме като проект и през новия сезон. Очакват ви уникални срещи с хора на вековна възраст, от които попиваме мъдрост и добиваме увереност, че най-важните качества на този свят са честност и доброта...

Продължаваме да търсим човешкото измерение и тълкуване на събитията около нас през очите на известните личности. Те отново ще споделят с нас в рубриката „Интервюта в парка”. Вече трета година ще се смеем и плачем, ще попадаме в капаните на душата, ще докосваме и най-крехките човешки сетива - в естествена среда, извън студиото.

Затова – гледайте ни! Утрините ви в събота и неделя вече могат да започват по различен начин, защото ОТБЛИЗО е тук! В седми сезон очаквайте да ви вълнуваме поне седем пъти повече, да ви изненадваме поне седем пъти повече и поне седем пъти повече да ви караме да се усмихвате!

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СМЕ ЗАЕДНО!


Екип

Жоро Торнев

Жоро Торнев
ПОСТАНОВКА

Мира Добрева

Мира Добрева
Автор и водещ

Десислава Христозова

Десислава Христозова
ОТГОВОРЕН РЕДАКТОР
0889 908495

Боряна Граматикова

Боряна Граматикова
Редактор
0879100151

Тереза Иванова

Тереза Иванова
Монтаж

Контакти

Пишете ни на: d_hristozova@abv.bg

Линк към Фейсбук стената ни: https://www.facebook.com/otblizo

Към Туитър профила ни: https://twitter.com/MiraDobreva1

Тел.: 0889 908495

РЕКЛАМА