site.'.bnt1 Всеки уикенд от 11:00 ч.

РЕКЛАМА

Интервю в парка с журналиста Мила Иванова - 29.04.2017

29.04.2017 | Отблизо с Мира Добрева

Интервю в парка с журналиста Мила Иванова - 29.04.2017

Интервю в парка с журналиста Мила Иванова - 29.04.2017
Всичко за аноксията и изкуството на буук карвинга 00:57:43

23.04.2017 | Отблизо с Мира Добрева

Всичко за аноксията и изкуството на буук карвинга

Всичко за аноксията и изкуството на буук карвинга
Спомен за големия Никола Анастасов 00:55:28

22.04.2017 | Отблизо с Мира Добрева

Спомен за големия Никола Анастасов

Спомен за големия Никола Анастасов
Теодора Димова за пътя към Бога и смисъла, който храни душите 00:52:13

15.04.2017 | Отблизо с Мира Добрева

Теодора Димова за пътя към Бога и смисъла, който храни душите

Теодора Димова за пътя към Бога и смисъла, който храни душите

Вижте всички броеве


Скъпи приятели,

„ОТБЛИЗО с Мира” се завръща в шестия си телевизионен сезон. Основната идея на това предаване продължава да бъде същата, с която го започнахме – да вадим на преден план изумителните човешки взаимоотношения, да съпреживяваме случки и събития, които обикновено остават незабелязани в информационния поток, който ни залива през седмицата. Продължаваме да търсим неформалната гледна точка към заобикалящата ни действителност, да вникваме във важното и същността, да правим първа ДОБРАТА новина! С нас може да се изненадате, може да се развълнувате, може да ви заболи, може да се посмеете, може да се вдетените, може да научите! Отблизо ви показваме президенти, певци и артисти, но и кранисти, изобретатели и мечтатели! Вътрешният свят на Човека за нас е по-важен от професията му, облика, с който е приет в обществото или имиджа, който пиарите опитват да му наложат…

Няма как да започне ОТБЛИЗО без Червенокосата лудетина – смела, щура, забавна, уникална в своите идеи... и тяхното изпълнение само в „Дневниците на Червенокосата”.

В новия сезон ще продължаваме да ви показваме „Светът ОТБЛИЗО” – ще ни гостуват чужденци с разкази за своята родина, ще има танци, ще има обичаи, ще има носии, ястия, сувенири, играчки, музикални инструменти и какво ли още не от всички континенти.

А у нас – у нас имаме огромно разнообразие от етноси, общества, групи хора, които съхраняват своите древни традиции и ги показват само пред камерите на ОТБЛИЗО. Гагаузи, казаци, алиани, капанци са само малка част от тях, които сме ви показали и ще ви показваме.

Неповторима остава рубриката „Столетниците на България”, която разгръщаме като проект и през новия сезон. Очакват ви уникални срещи с хора на вековна възраст, от които попиваме мъдрост и добиваме увереност, че най-важните качества на този свят са честност и доброта...

Продължаваме да търсим човешкото измерение и тълкуване на събитията около нас през очите на известните личности. Те отново ще споделят с нас в рубриката „Интервюта в парка”. Вече втора година ще се смеем и плачем, ще попадаме в капаните на душата, ще докосваме и най-крехките човешки сетива - в естествена среда, извън студиото.

А, както знаете, в студиото ни никога не е скучно – най-атрактивните танци, най-удивителните разговори, най-силните човешки истории ви очакват и през този сезон на ОТБЛИЗО!

Затова – гледайте ни! Утрините ви в събота и неделя вече могат да започват по различен начин, защото ОТБЛИЗО се завръща! В шести сезон очаквайте да ви вълнуваме поне шест пъти повече, да ви изненадваме поне шест пъти повече и поне шест пъти повече да ви караме да се усмихвате!

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СМЕ ЗАЕДНО!


Екип

Жоро Торнев

Жоро Торнев
ПОСТАНОВКА

Мира Добрева

Мира Добрева
Автор и водещ

Десислава Христозова

Десислава Христозова
ОТГОВОРЕН РЕДАКТОР
0889 908495

Боряна Граматикова

Боряна Граматикова
Редактор
0879100151

Тереза Иванова

Тереза Иванова
Монтаж

Контакти

Пишете ни на: d_hristozova@abv.bg

Линк към Фейсбук стената ни: https://www.facebook.com/otblizo

Към Туитър профила ни: https://twitter.com/MiraDobreva1

Тел.: 0889 908495

РЕКЛАМА