site.'.bnt1 Неделя от 11:00 ч.

РЕКЛАМА

Най-голямата колекция от стара българска техника 00:57:52

28.06.2020 | Отблизо с Мира

Най-голямата колекция от стара българска техника

Най-голямата колекция от стара българска техника
Един урок по патриотизъм не само по празниците 00:56:35

21.06.2020 | Отблизо с Мира

Един урок по патриотизъм не само по празниците

Един урок по патриотизъм не само по празниците
Как социалните работници вляят на напредъка на деца и младежи с увреждания 00:56:05

14.06.2020 | Отблизо с Мира

Как социалните работници вляят на напредъка на деца и младежи с увреждания

Как социалните работници вляят на напредъка на деца и младежи с увреждания
Избраха българка за „Млад европеец на годината“ 00:57:58

07.06.2020 | Отблизо с Мира

Избраха българка за „Млад европеец на годината“

Избраха българка за „Млад европеец на годината“

Вижте всички броеве


Скъпи приятели,

„ОТБЛИЗО с Мира” започна своя осми телевизионен сезон. Основната идея на това предаване продължава да бъде същата, с която го започнахме – да вадим на преден план изумителните човешки взаимоотношения, да съпреживяваме случки и събития, които обикновено остават незабелязани в информационния поток, който ни залива през седмицата. Продължаваме да търсим неформалната гледна точка към заобикалящата ни действителност, да вникваме във важното и същността, да правим първа ДОБРАТА новина! С нас може да се изненадате, може да се развълнувате, може да Ви заболи, може да се посмеете, може да се вдетените, може да научите! Отблизо Ви показваме президенти, певци и артисти, но и кранисти, изобретатели и мечтатели! Вътрешният свят на Човека за нас е по-важен от професията му, облика, с който е приет в обществото или имиджа, който пиарите опитват да му наложат…

В новия сезон ще продължаваме да Ви срещаме с вълнуващите истории на хора, които оставят следи – в живота на нуждаещите се, в сърцата на мечтателите, в ума на тези, които все гледат напред. Ще ви разказваме най-необикновените истории, най-трогателните случки, най-малко познатите факти от историята на света.

Няма как да започне ОТБЛИЗО без Червенокосата лудетина – смела, щура, забавна, уникална в своите идеи... и тяхното изпълнение само в „Дневниците на Червенокосата”.

В ОТБЛИЗО не забравяме социалните теми, които вълнуват всички. Ще търсим решения на наболели проблеми, ще напомняме за добри каузи, ще показваме осъществени на пръв поглед невъзможни благородни идеи.

Рубриката ни „Животът на село” продължава! Ще обикаляме селата на България и ще срещаме отблизо местните жители, ще гостуваме в домовете им, ще слушаме историите им, ще научим за живота им на село. И ще Ви покажем живота на село такъв, какъвто е днес.
В осми сезон ще можете да видите новата ни рубрика „Чужденците”. В нея ще Ви срещаме с чужденци, които живеят у нас или свързват живота си с България – защо избират страната ни за своя родина, как възприемат обичаите ни и нагласата ни към света, какво не одобряват от българския манталитет и какъв е техният свят, ще ни разказват самите те.

А у нас – у нас имаме огромно разнообразие от етноси, общества, групи хора, които съхраняват своите древни традиции и ги показват само пред камерите на ОТБЛИЗО. Гагаузи, казаци, алиани, капанци, ваяци, турлаци са само малка част от тях, които сме Ви показали и ще Ви показваме.

Неповторима остава рубриката „Столетниците на България”, която разгръщаме като проект и през новия сезон. Очакват Ви уникални срещи с хора на вековна възраст, от които попиваме мъдрост и добиваме увереност, че най-важните качества на този свят са честност и доброта...

А, както знаете, в студиото ни никога не е скучно – най-атрактивните танци, най-удивителните разговори, най-силните човешки истории Ви очакват и през този сезон на ОТБЛИЗО!

Затова – гледайте ни! Утрините Ви в неделя вече могат да започват по различен начин, защото ОТБЛИЗО се завръща! В осми сезон очаквайте да Ви вълнуваме до безкрайност!

БЛАГОДАРИМ ВИ, ЧЕ СМЕ ЗАЕДНО!


Екип

Жоро Торнев

Жоро Торнев
ПОСТАНОВКА

Мира Добрева

Мира Добрева
Автор и водещ

Десислава Христозова

Десислава Христозова
ОТГОВОРЕН РЕДАКТОР
0889 908495

Боряна Граматикова

Боряна Граматикова
Редактор
0879100151

Тереза Иванова

Тереза Иванова
Монтаж

Контакти

Пишете ни на: d_hristozova@abv.bg

Линк към Фейсбук стената ни: https://www.facebook.com/otblizo

Към Туитър профила ни: https://twitter.com/MiraDobreva1

Тел.: 0889 908495

РЕКЛАМА