Как се прави уиски и защо първата глътка се нарича “Алилуя”?

Предаване: Отблизо, 18.10.2014

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

В два поредни дни Мира Добрева ще запознае зрителите с тайните на дегустацията и производството на уиски. Как точно се прави кехлибарената течност, защо в света няма две напитки от този вид с еднакъв вкус, и важни ли са цвета, аромата и дори формата на чашата – тези тънкости ще разкрие в студиото един от най-големите експерти в България - Владимир Николов.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад