Да си талантлив, но без пари. Как да помогнем на Цоньо?

Да си талантлив, но без пари. Как да помогнем на Цоньо?
В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Какво е да си роден на грешното място в грешното време? Ще позволим ли талантът на едно българско момче да не бъде развит поради липса на средства? Историята на младия музикант Цоньо Цветков коментираха музикалният педагог Галунка Калоферова - автор на учебници по музика и носител на приза "Достоен българин 2016" заради щедростта си към деца в беда, психиатърът д-р Цветослава Гълъбова - директор на Държавната психиатрична болница "Св. Иван Рилски", и тромбонистът Велислав Стоянов, който усеща джаза и таланта.


Историята на Славейка, която въпреки решението на Съда в Страсбург, все още не може да прегърне детето си. Кой у нас волно си клати краката и му плащаме за това? В студиото на "Малки истории" темата коментираха майката Славейка Кичева, адвокат Адела Качаунова и д-р Цветослава Гълъбова.


Една SOS-история за правото на всяко дете да има родители. Вижте как SOS-детски селища, които тази година отбелязват 10-годишен юбилей, помагат на безработната баба Дани за отгледа своята внучка. Момиченцето е най-голямата в многодетно семейство, в което по правило всяка година се ражда дете, но само най-малкото се радва на майчина ласка. За останалите се грижат приемни семейства.


Гледайте "Малки истории"всяка събота от 14:00 часа по БНТ1!

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад