Военен лекар на първа линия

В предаването
Всички броеве

Водещите Христина Христова и Спас Кьосев ще съберат всички заедно в празничен блок от 6:55 часа до 12 часа с преки предавания от всяка точка, където ще бъде отбелязан Денят на храбростта.

Българска национална телевизия ще събере зрители и армия на нейния празник. Ще излъчваме на живо от поделения на армията, за да приближим зрителите до живота и уменията на българските военни. В директния ефир ще проследим демонстрации на пилоти, спецчасти, моряци и курсанти.

Специално внимание отделяме на военните лекари - част от които в момента се борят с COVID - 19 на първа линия. Ще ви разкажем за живота им по време на мисия и за битката им в инфекциозните отделения днес.

В "Денят на храбростта" ще видите един специален герой. За него празникът е най-очакваното събитие през годината, а БНТ ще му помогне да участва в него.

БНТ по традиция отделя специално време в програмата си за един от най-уважаваните от българите празници, 6 май. Традиция, която зрителите ценят и очакват. Проследете на живо, от дома си, един от най-големите празници в специалното предаване за Св. Георги Победоносец (Гергьовден) и празника на Българската армия.

Гледайте празничния блок „Денят на храбростта“, 6 май, БНТ1, с водещи Христина Христова и Спас Кьосев.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад