Светлозар Лазаров: Българската полиция опази гражданския мир

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Министерството на вътрешните работи показа, че е една надеждна структура, която може да опази гражданския мир на Република България. Имам предвид протестите и всички сблъсъци и всички рискове, които имаше тогава, заяви в студиото на „Още от деня“ главният секретар на МВР Светлозар Лазаров.

МВР, колегите, показаха една много висока устойчивост, една много висока лоялност към закона и към българските граждани. Българската полиция опази гражданския мир и даде възможност хората свободно да изявяват своите възгледи, добави той.

Служителите на МВР опазиха и опазват националната сигурност при един безпрецедентен миграционен натиск, който имаме от година и половина. За миналата година имаме общ миграционен натиск 38 хиляди лица, посочи главният секретар на МВР. От тях са влезли на наша територия около 6 хиляди. Имаме 286 досъдебни производства срещу 324 лица и 299 обвинения. Така че това са резултатите от гледна точка национална сигурност, от гледна точка опазване на мира в Република България.

Премиерът Борисов знае всички резултати, уверявам ви. И е наясно с цялата оперативна обстановка, всичко, което се случва в министерството по линия на оперативната обстановка и противодействието на престъпността, каза Лазаров.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад