Национална сигурност. Превъоръжаване или модернизация

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Дали ще внесат вот на недоверие или не е без значение, тъй като БСП не представлява реална алтернатива. БСП се капсулира в дребни скандали, в неща, които са извън дневния ред на обществото и които целят единствено вътрешнопартийно оздравяване, коментира зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов.

"Преди 10 месеца министър Каракачанов казва: "Имаме достатъчно самолети МиГ-29. Те са добри, ще свършат работа до 2030 г. В същото време водим спор колко нови милиарда да похарчим, за да купим половин ескадрила. Не съм съгласен, че авиацията ни ще бъде приземена, ако скоро не бъде взето решение за нови самолети. Не може с 8 или 16 изтребители да бъде спечелена война. Имаме достатъчно самолети, които ако бъдат ремонтирани и поддържани до 2030 г., ще изпълняват задълженията си. За цяла ескадрила трябват 3 милиарда", посочи Марешки.

Ние направихме социология и българското общество казва – здравеопазване, образование на младежите, за да имат достойна работа, труд и социални дейности. 3 % казват въоръжаване, допълни той.

Тези 200 млн. са важни за националната сигурност и отбраната. За това да я има България, подчерта Веселинов.

Последни броеве

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад