Приватизация и политически трактовки. Говори Данаил Кирилов

В предаването вижте:

В предаването
Части от предаването
Всички броеве

Приватизационната цена номинално е била 700 хил., иначе дружеството, стойността, както и колегата показа и доказа вчерашния ден, то е с огромно имущество. Само паричните активи са на стойност над 3 млн. без да говорим за сгради, които са с 45 млн. деноминирани транспортни средства, 26 млн. стопански инвентар, 37 млн. други дълготрайни материални активи, каза в студиото на "Денят започва" Данаил Кирилов, предс. на Комисията по правни въпроси в НС, депутат от ПГ на ГЕРБ.

Ако говорим за съответствия, би трябвало да съобразяваме, че това е една приватизационна цена, която не е била платена на 100% с парични средства, като в крайна сметка паричната част е била минимална, продължи той.

Днес за първи път в правната комисия към Народното събрание ще осъществи процедура на диалог с главния прокурор, заяви Кирилов.

Предполагам, че ще опитат колегите от БСП да засипят главния прокурор с въпроси. Още от сега ще кажа, че главният прокурор не е длъжен да отговаря на такива въпроси, освен ако той не желае да отговори, разбира се, каза Кирилов.

Вижте целия разговор във видеото.

Пишете ни
x

Сигнализирайте нередност

и/или

Разрешени формати: (jpg, jpeg, png). Максимален размер на файла (25 MB). Можете да качите максимум 5 файла.

** Тези полета не са задължителни.

captcha Натиснете върху картинката, за да смените генерирания код.
Трябва задължително да въведете кода от картинката
< Назад