site.'.bnt1 Всеки делничен ден от 09:45 ч.
site.'.bntworld Всеки делничен ден от 09:45 ч. /п/

РЕКЛАМА

Откровено за козметиката

23.09.2019 | 100% будни

Откровено за козметиката

Откровено за козметиката
Електрическите тротинетки 00:57:58

20.09.2019 | 100% будни

Електрическите тротинетки

Електрическите тротинетки
Как да избегнем хранителни разстройства 00:56:31

19.09.2019 | 100% будни

Как да избегнем хранителни разстройства

Как да избегнем хранителни разстройства
Рискове за журналистиката в преследване на бленуваната новина 00:58:24

18.09.2019 | 100% будни

Рискове за журналистиката в преследване на бленуваната новина

Рискове за журналистиката в преследване на бленуваната новина

Вижте всички броеве


Хубаво е да се живее. Хубаво е да си го показваме всеки ден. В "100% Будни" ще усмихваме сутринта. Тук залагаме на различната гледна точка, към актуалните теми, които вълнуват всички нас. Често те са най-обсъждани в социалните мрежи, но не намират място в мейнстрийм медията. Тук ние ще ги погледнем под различен ъгъл с помощта на популярни лица, хора, които имат силно влияние в социалните мрежи - facebook, twitter, Instagram.

Представяме популярните личности е различна светлина, те ще ни разкриват своето лично пространство и ще ни допускат по-близо до себе си. Разказваме необичайни истории на хора, които са успели да преобърнат живота си.

Разкриваме опасностите, които ни дебнат в Интернет. Представяме пред зрителите възможностите за информация, развлечение, бизнес, удоволствие и т.н., които могат да намерят в Интернет и различните приложения за мобилни устройства. Това ще е мястото за борбата с фалшивите новини във всичките им форми.

Представяме младите лидери на мнение, които имат сериозна аргументирана позиция по много от актуалните и обществени теми и в същото време са отлично реализирани в живота. Запознанства с различната България. Каква е България през погледа на чужденците?

Темите, които засягат и вълнуват всички Будни са онези, които коментираме с приятели, онези, които ни вдъхновяват, но и реално ни дават полезна информация. Всички теми, свързани с психология на отношенията, здравето, спорта, архитектура, бизнес, потребление са широко застъпени при нас.

Зрителите ще са реални участници. Те могат да се включват с мнения и коментари в страницата на предаването във facebook - 100% БУДНИ, в профила ни в Инстаграм, могат да ни пускат свои видеа от конкретни места и събития, които ги вълнуват, да станат нашето будно око за онова, което новините пропускат.


Екип

Мария Андонова

Мария Андонова
Автор на проекта

Диана Спасова

Диана Спасова
И.д. изпълнителен продуцент и редактор

Стефан А. Щерев

Стефан А. Щерев
Водещ

Боряна Каменова

Боряна Каменова
Водещ

Станислав Пенев

Станислав Пенев
Редактор

Гледайте онлайн  

Контакти

Диана Спасова, Станислав Пенев

Тел: 814 / 25 36

Mail: 100budni@bnt.bg

РЕКЛАМА